1. Allmänt

Villkoren för biljettköp gäller vid biljettköp på Muslimska Familjedagarnas (Eventeq AB) Internetbaserade registreringssystem.

Genom att godkänna våra villkor vid registreringen bekräftar du att du är minst 18 år gammal och behörig att ingå avtal om biljettköp. Du bekräftar även att du har läst och förstått våra villkor.

  1. Biljettköp via Internet

När du köper biljetter via Muslimska Familjedagarnas hemsida (Eveteq AB) genom att fylla i dina uppgifter och klicka i rutan där det står ”Jag godkänner villkoren för biljettköp”, så accepterar du dessa Villkor. Genom att genomföra registreringen samtycker du att Muslimska Familjedagarna (Eventeq AB) hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår policy om personuppgiftsbehandling.

  1. Återbetalning och ändringar på köpta biljetter

Köpta biljetter återbetalas inte och kan inte ångras. Ändringar på biljettypen och personuppgifterna kan göras på plats av Muslimska Familjedagarnas (Eventeq AB) registreringsavdelning. Köpta biljetter kan inte nedgraderas till rabatterade biljettyper eller kortare tidsperioder. Det går däremot att uppgradera köpta biljetter mot betalning av mellanskillnaden.

  1. Personuppgiftspolicy

Muslimska Familjedagarna (Eventeq AB) behöver samla in vissa personuppgifter för att kunna tillhandahålla köparen de köpta biljetterna.

Vilka personuppgifter vi samlar in
För att kunna förmedla biljetterna på ett tryggt sätt samlar vi in namn och e-post. Vid val av medlemskap i en av våra ägarorganisationer samlar vi in ytterligare relevanta uppgifter som krävs för att medlemskapet blir godkänt. När du väljer att bli medlem i en av våra ägarorganisationer samlar vi in namn, personnummer, telefonnummer, adress och e-post.

Syfte
Vårt syfte med att samla in dina personuppgifter vid biljettköp är att förmedla de köpta biljetterna och därmed uträtta våra förpliktelser gentemot dig.

Syftet är vidare att kommunicera med dig som köpare för att anpassa evenemanget genom förbättrad kommunikation, marknadsföring och innehåll.

Vid medlemskap
När du väljer att bli medlem godkänner du att Muslimska Familjedagarna (Eventeq AB) distribuerar de angivna personuppgifterna till den organisationen du kryssar för att bli medlem i, Islamiska Förbundet eller Sveriges unga muslimer.

Vid icke-medlemskap
När du väljer att inte bli medlem så hanteras dina personuppgifter enbart av Muslimska Familjedagarna (Eventeq AB) enligt personuppgiftslagen och i första hand av vår registreringsavdelning för att tillhandahålla dina biljetter på plats.

  1. Dina betalningar

Betalning av biljetter sker genom en tredjepartsleverantör av betaltjänster. Genom att använda betaltjänsten godkänner du betaltjänstleverantörens personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Vid frågor om din betalning hänvisar vi dig till betaltjänsteleverantören Stripe.